Bu yıl 24.sü düzenlenecek olan Sterilizasyon ve Dezenfeksiyon (DAS) Eğitim Semineri, 15 Haziran 2013 tarihinde Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Konferans Salonu- 1’de sunulacaktır. 
Katılımcıların oldukça yoğun olacağı programda; Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Karaman Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Tuğrul Bulut, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Songül Kaya, DAS Derneği Başkanı Dr. Murat Günaydın ve DAS Derneği Genel Sekreteri Hem. Dilek Zenciroğlu açılış konuşmalarını sunacaklardır. Türkiye’nin dört bir yanından gelen dalında uzman kişiler tarafından sunulacak ve bilgi birikimlerini paylaşmak üzere seminer düzenlenecek olan program; soru- cevap şeklinde sona erecektir. 

Bu Eğitim Semineri; Dezenfeksiyon Antisepsi ve Sterilizasyon Derneği, Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi ve Karaman Devlet Hastanesi işbirliğince hazırlanmış olup; böyle büyük bir organizasyonun temelini atarak Karaman ilimizde yapılmasını sağlayan Sterilizasyon Hemşiresi Sayın Muhtedir Caner’ e teşekkür ederiz. 
15 Haziran 2013 tarihindeki DAS Eğitim Seminerimize tüm sağlık çalışanlarımızı bekliyoruz.