Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğünün İlimizde gerçekleştirdiği Saymanlık Müdür Yardımcılığı Hizmet İçi Eğitim Programı başladı.

03 Haziran 2013 Pazartesi günü Demosan Otel’de başlayan eğitim program açılışına; Vali Murat Koca, Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Turan, İl Defterdar V. Haydar Navruz, Muhasebat Genel Müdürlüğü tarafından 29 Nisan 2013 tarihinde yapılan Saymanlık Müdür Yardımcılığı Sınavında başarılı olan 81 İlden 200 Gelir Uzmanı katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunması ile başlayan programda açılış konuşmasını Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Turan gerçekleştirdi. Vali Murat Koca ise yaptığı konuşmasında; “Değerli arkadaşlar sizleri ilimizde görmekten duyduğum memnuniyeti ifade ederek sözlerime başlıyorum. 81 ilden yaklaşık 200 uzman yardımcısının katıldığı bu eğitimde, Karaman olarak ev sahipliği yapmaktayız. Yaklaşık iki ay sürecek bu eğitimde İnşallah sizleri iyi bir şekilde ağırlamak ve ilimizin tarihi ve turistik yerlerini sizlere tanıtmak istiyoruz. Eğitimin başarılı ve verimli bire şekilde geçmesini temenni ediyor, hepinize başarılar diliyorum.” dedi.

81 İlden 200 gelir uzmanın katıldığı saymanlık müdür yardımcılığı hizmet içi eğitim programı 23 Temmuz tarihine kadar sürecek.