Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Kerim Dereli Memur-Sen’i ziyaret etti. Memur-Sen Birim başkanlarının ve Eğitim Bir-Sen Şube yönetiminin de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Kerim Dereli; Karaman için çalışmaya devam edeceğini, İl Başkanlığı döneminde karamanın bütün her kesimlerine ulaştığını, herkesle ve STK’ larla güzel bir diyalog kurduğunu, memleketin her karışını gezdiğini ve sorunlarının neler olğugunu bildiğini, köylere en azından 3-4 kez gittiğini ve bir karaman sevdalısı olarak bu vekillik sürecinde de seçilmesi halinde çalışmalarına hızla devam edeceğini kaydetti.

Kerim Dereli daha sonra yaptıkları çalışmalar ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Sohbet havasında geçen ziyaret de Karaman'ın sorunları ve bunlara çözüm önerileri konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur Sen İl Temsilcisi Yunus Özdemir; çıkılan bu yolun meşakkatli olduğunu ama bir o kadar da kutlu ve hayırlı olduğunu, millete hizmet yolunda atılan her adımın, tüketilen her nefesin muteber olduğunu, bu sürecin hayırla ve Karamanımız için en güzel şekilde tamamlanmasını temenni ettiklerini dile getirdi. Başarı diledi.

Ziyarette Memur Sen Birim Başkanlarından Süleyman Tartan, Cavit Bardak, Yakup Laçin, İrfan Keleş, Fahrettin Özmen, Ömer Arslan ve yönetim kurulu üyelerinden Şaban Yıldızlı, Tugay Koçak, Ahmet Gündoğdu ve Mustafa Doğan hazır bulundu.