AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça mesajında '' Sevgili Peygamber Efendimiz, insanların yoldan çıktığı, iyi ile kötüyü ayırt edemez duruma geldiği bir dönemde, alemlere rahmet olarak gönderilmiştir. Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim, O’nun aracılığıyla insanlığa indirilmiştir.

 Bugün, O’nun doğumunun sene-i devriyesinde, bu kutlu günde, karanlıklarımızın yeniden aydınlanmasını, yoksunluklarımızın bereketlenmesini diliyoruz. Kanla, gözyaşıyla, acı ve zulümle sarsılan insanlığın bu günde, O’nun ebedi mesajını, daha iyi bir dünya için, sevgi, saygı ve merhameti hatırlamasını ümit ediyoruz. Kutlu Doğum Haftası, birlik ve kardeşlik kültürümüzü daha da derinleştirecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) Efendimizin tüm insanlığa ulaştırdığı mesajların samimi ve doğru biçimde anlaşılmasını, yaşanmasını, yaşatılması ve ülkemiz adına birlik, beraberlik ve bütünlüğün daim kılınmasını temenni ediyor, tüm halkımızın “Kutlu Doğum Haftasını” en içten dileklerimle kutluyorum.”dedi.