Ramazan'ın ilk gününden itibaren Karaman Kalesi’nde gerçekleşen etkinliklerde bu kez sanatçı Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı ve en güzel şiirlerini, Kaleyi dolduran yüzlerce Karamanlı için okudu.

Karaman Belediyesi’nce tertip edilen Ramazan akşamları dolu dolu geçmeye devam ediyor. Türk Tasavvuf Müziğinin güçlü seslerinden, yıllara meydan okuyan tiyatro sanatçılarına kadar birçok ünlü ismi Karamanlı vatandaşlarımızla buluşturan Ramazan etkinliklerinin son konuğu Usta Şair ve Söz Yazarı Ahmet Selçuk İlkan oldu.

Kale deki konser alanını dolduran yüzlerce vatandaş, Ahmet Selçuk İlkan’ın hem şiirlerini dinledi hem de, 650’den fazla şarkıya mısra olmuş unutulmayan şarkı sözlerinin nasıl ortaya çıktığını Ahmet Selçuk İlkan'ın ağzından duydu.

Konser sonunda sahneye gelen Vali Murat Koca, sanatçıyı tebrik ederek: “Karaman Kalesi’nde değerli sanatçımız Ahmet Selçuk İlkan konseriyle dinlediğimiz şiirler, bizleri bambaşka âlemlere götürdü. Kendisine ve Karaman Belediyesi’ne bu güzellikleri bize yaşattığı için tüm Karamanlılar adına teşekkür ediyorum.” diyerek günün anısına çeşitli hediyeler verdi.

Bu Akşam Emrah Güneş Sahne Alacak

Her akşam Karaman Kalesi’nde farklı bir etkinliğin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin bu akşamki (17 Temmuz Perşembe) konuğu Emrah Güneş olacak. Saat 22.30’da başlayacak programda Güneş, sevilen ilahilerini Karamanlı vatandaşlarımız için seslendirecek.