Selçuk ANKARALI’ nın görevinin son bulması ile boşalan AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı'na Ahmet Cemal DİNÇAY atandı.
 
Yaklaşık 3 ay boyunca AK Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkan vekilliğini yürüten Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Ahmet Cemal DİNÇAY AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK 'nın 27.08.2013 tarihli kararına istinaden Ak Parti Karaman İl Gençlik Kolları Başkanlığı’na asaleten ataması gerçekleşmiştir.
 
Kendisine  verilen bu onurlu görevi layıkıyla yapmanın gayreti içerisinde olacağını söyleyen Ahmet Cemal DİNÇAY , partimizin kuruluşundan bu zamana kadar il gençlik kolları başkanlığında görev alarak emek veren tüm başkanlara minnet borçlu olduklarını ve daima hatırlanacaklarını ifade etti. 
 
Dincay "Bizler birlik ve beraberliğimizi en üst seviyede yaşatan ve yaşattıran bir partinin üyeleriyiz. Bizler gençlik kolları olarak bundan sonra hem geçmişimiz hem de geleceğimizi kucaklayacağız. Partimizin birlik ve beraberliğini her zaman ön planda tutarak, Ak gençlik, ismi gibi ak ve adil olacaktır. Karaman gençlik kolları herkesin taktir ettiği, birlik ve beraberliğin adresi olmaya devam edecektir dedi.