AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Milletimiz ile birlikte kutlayacağımız bir Kurban Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşamaktayız.  

Bayramlar, rengi, ırkı, dili ve mezhebi ne olursa olsun bütün Müslümanları aynı düşünce ve değerde buluşturarak, kalplerimizi yakınlaştırmakta kardeşlik ve iyilik duygularının yeşermesine imkân sağlayarak birlik ve beraberliğimizi güçlendirmektedir.

Ayrıca bayramlar, dostlukların canlanması, üzüntülerin sevince, dargınlık ve kırgınlıkların sevgi ve muhabbete dönüştürülmesi, yardıma muhtaç kardeşlerimize yardım elinin uzatılması, kimsesizlerin gözetilerek sahip çıkılması açısından büyük bir fırsat sunmaktadır.  

Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyacımızın olduğu şu günlerde kökleri tarihimize dayanan kardeşliğimizin değeri ve kıymeti çok iyi bilinmeli, aramıza nifak sokmak isteyen bizi bölüp parçalayarak bin yıllık kardeşliğimizi bozmak isteyenlere asla ama asla fırsat vermemeliyiz.  Bir ve bütün olarak, kenetlenerek Milletimizin bağrına hançer gibi saplanan bölücü terör belasından kurtulmalıyız. 

Yine bu bayram vesilesiyle darda ve zorda kalan Müslüman kardeşlerimizi, dünyanın muhtelif yerlerinde büyük acı ve ıstırap yaşayan, zulme uğrayan mazlum ve mağdur kardeşlerimizi de asla unutmamalıyız. 

Bu duygu ve düşüncelerle Milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizin ve tüm İslam Âleminin mübarek Kurban Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, iç dünyamıza, hanelerimize, ülkemize ve dünyamıza huzur ve mutluluk getirmesini  Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum." dedi.