AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Vatandaşlarımız ile birlikte Ramazan ayını huzur içinde eda ederek bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu ve coşkusunu yaşamaktayız. 
Toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olan Bayramlar, birlik beraberlik ve kardeşliğin toplumun her kesiminde canlı olarak yaşandığı çok özel günlerdir. 
İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda vazgeçilmez bir yeri vardır. 
Bayramlar, her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, hastaların, büyüklerin ziyaret edildiği; yetimlerin ve buruk gönüllerin tamir edildiği; fakir-fukaranın aranıp gözetildiği; muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı; çocukların sevindirildiği; dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği; sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı; müstesna günleri ifade eder. 
Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin, değerli Karamanlı hemşerilerimizinve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını tebrik eder, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeleri temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum.” Dedi.