AK Parti Karaman İl Başkanlığı Yönetim Kurulu ve Üyeleri ile Parti teşkilatında daha önce görev alan il, ilçe, kadın kolları ve gençlik kollarında başkanlık görevinde ve yönetiminde bulunanlar Kale Restoranda iftar yemeğinde buluştu.

Birlik beraberlik göstergesi olarak adlandırılan yemekte  bolca sohbet, muhabbet hakimdi.

İftar yemeğine AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, AK Partinin eski yeni Yönetim Kurulu Üyeleri ile basın mensupları katıldı.

Kale Restoranda gerçekleşen iftar yemeğinde AK Parti birlik beraberlik mesajları verdi. Yemekte konuşan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün ‘’ İlk olarak Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Allah nice bu mübarek aylarla buluşmamızı nasip etsin. Bildiğiniz gibi önümüzde bir Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Büyük liderimiz Recep Tayyip Erdoğan2ı İnşallah Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu süreçte hiç durmadan çalışacağız. Liderimizin izinden gideceğiz. Bu mübarek ayda sizlerle birlikte el ele verip Dünya Lideri Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanı yapacağız. Ben inanıyorum ki Sayın Başbakanımız ilk turda ezici bir çoğunlukla Cumhurbaşkanı olacak. Bugüne kadar çok sıkıntılı süreçler atlattık. Hepsinden alnımızın akıyla güçlenerek çıktık. Allah birliğimizi dirliğimizi bozmasın İnşallah’’ dedi.
İftar yemeği sonrası Ak Parti Ailesi bir süre daha sohbet ederek Kale Restorandan ayrıldı.