ALT VE ÜST YAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Karaman Belediyesi, şehrin birçok noktasında alt ve üst yapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan çalışmaları yerinde inceledi.
Karaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, mevsim şartlarının da çalışmaya elverişli hale gelmesi ile çalışmaları hızlı bir şekilde yürütüyor. İbrahim Hakkı Konyalı Mahallesinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının yanısıra, kaldırım düzenlemeleri de büyük oranda tamamlandı. Mahalle aralarındaki yollar genişletiliyor ve kaliteli asfalt seriliyor. Ayrıca Zembilli Ali Efendi Mahallesi’nde bulunan içme suyu şebekeleri ve yağmur suyu hatları tamamen elden geçiriliyor. Deforme olmuş ve sürekli arıza yapan hatlar değiştiriliyor.
“Halkımız Mağdur Olmayacak”
Alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan yapılan çalışmaları yerinde inceledi ve ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Mahallede bulunan esnaf ve vatandaşlarla da bir süre sohbet eden başkan Çalışkan çalışmalar tamamlanınca alt yapı konusundaki bütün mağduriyetlerin ortadan kaldırılacağını söyledi.
Başkan Çalışkan şunları kaydetti; “ Belediye olarak asfalt yol ve kaldırım çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bunun yanında, özellikle kuvvetli yağışların baş gösterdiği şu günlerde, yağmur sularının vatandaşlarımızı mağdur etmemesi için yağmur suyu hatlarını tamamen elden geçiriyoruz. Böylelikle kuvvetli yağışlarda halkımız mağdur olmayacak. Alt yapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz vakit kaybetmeden asfaltlama ve kaldırım çalışmalarını tamamlayacağız” dedi.