Yaz mevsimine girmemiz sebebiyle, yurt dışında yaşayan gurbetçilerimizin akın akın ana vatanlarına, sevdikleri ile hasret gidermek için can attıkları bir dönemdeyiz. Karamanlı   hemşerilerimizin bu dönemde en büyük sorunlarından bir tanesi araç kiralama hizmetlerinde yaşadıkları sorunlardır. Hava yolu ile Antalya Havalimanına gelen hemşerilerimizin, sorunlarına çözüm amacı ile Antalya rent a car firmalarından Arma Rent A Car firmasından sizler için dikkat etmeniz gereken hususlar ve rent a car sektörü hakkında bazı bilgiler almış bulunmaktayız.

                Firma yetkilisi; günümüz modern çağında insanların artık 3000-4000 km. yol yaparak riskli ve yorucu bir yolculuk yaparak günlerce sonra memleketlerine ve sevdiklerine kavuşmak istemediklerini belirtmekte ve bunun yerine 2-3 saatlik bir uçak yolculuğundan sonra daha önceden kiraladıkları vasıta ile memleketlerine gitmeyi tercih ettiklerini,  genellikle Avrupa’da yaşayan gurbetçilerimiz Antalya Oto Kiralama hizmetinden yararlanırken kiraladıkları vasıtanın güvenilir bir firmadan olmasına dikkat etmelidirler.

Her sektörde olduğu gibi rent a car sektöründe de işin ehli olmayan, esas işi rent a car olmayan 2-3 araba ile iş yapan firma veya şahıslar bulunmaktadır. İlk önce araç kiralayacağınız firmanın online araç kiralama hizmeti verip vermediğine, web sitesinde bulanan iletişim metotlarının çalışıp çalışmadığına dikkat ediniz. Yalnızca web sitesi  olan veya yalnızca telefonla ulaşacağınız firmalardan uzak durunuz.  Antalya Araç Kiralama hizmeti alacağınız firmanın muhakkak yerleşik bir ofisinin olmasına, web sitesinin faal olmasına, ofis telefonu ve GSM telefonun aktif olduğunun kontrol edilmesini önermektedir.

Web sitesinden rezervasyon yaptığınız vasıtanın muhakkak rezerve yapıldığına dair onayını alarak, telefon ile bunu teyit ettirmenizi ve rezervayon yaptığınız aracın teslim alırken fiyatının değişip değişmeyeceğinin muhakkak sorulması gerektiğini, aksi takdirde kurumsal olmayan ve rent a car hizmetinde bulunmayan kişi ve firmaların araç bulmanın zor olduğu tarihlerde, bu aracın fiyatı bugün bu diyerek insanları hava limanında mağdur ettiklerini belirtmektedir.

Antalya Havalimanı Rent A Car hizmetinden yararlanırken kiralamış olduğunuz araç ile ilgili firmanın size kiralamadan sonra vermiş olduğu hizmetlerde önem taşımaktadır. Yol yardım desteği verip vermediği araçlarında kasko olup olmadığına ayrıca dikkat etmelisiniz.

Antalya rent a car hizmetinden faydalanmak isteyen Karamanlı  hemşerilerimiz son model dizel yakıtlı en az 0-3 yaşındaki rent a car kaskolu araçları ile hizmet veren ve kendisini kanıtlamış tecrübeli personele sahip Arma rent a car araç kiralama şirketine https://www.antalyaarmarentacar.com/ adresinden ulaşabilir ve tüm araç ihtiyaçlarınıza cevap alabilirsiniz.