Merhaba sevgili dostlar; bugün 10 Mayıs Anneler günü. Dünyanın en güzel varlıkları olan Annlerimizin günü. 
Annelerimizi sadece Anneler gününde hatırlamayalım. Onları hergün hatırlayıp gönüllerini alalım. Çünkü Annelerimiz 9 ay bizleri taşıyıp acı çekiyorlar. özenle büyütüp bizleri bu yaşa getiriyorlar. Onlar için ne yapsak az haklarını ne yapsak ödeyemeyiz. Ne hediyelerle ödeyebiliriz ne kelimelerle anlatabiliriz. Biz evlatlar olarak her zaman onların yanında ve her zaman destekçileri olmalıyız. Annelerimiz olduğunda aş kaynatıyor, olmadığında taş kaynatıyor yeri geliyor bizler için aç yatıyor. Annellik duygu bambaşka birşeydir tahminimce. 
Yılda bir kez kutladığımız Anneler günü aslında hergün Annelerimizin günüdür. Onlar dünyanın en güzel çiçekleridir. Ne zaman ihtyaçları olsa hep yanında olmamız lazım. Sadece genç iken değil yaşlandıkları zaman da yanlarında olmalıyız. Kıymetlerini, değerlerini bilmeliyiz özel olduklarını hissettirmeliyiz. Çünkü kaybettiklerimiz geri gelmiyor ve sevdiklerimizin kıymeti kaybedilince anlaşılıyor. 
Sevgili dostlar; ve kıymetli anneler; sizler de geleceğimiz olan çocuklarımzın ve gençlerimizin kıymetini bilin. Ne anneler kaybedilince geri geliyor ne de evlatlar geri geliyor. Keşke dememek için daima bir birimize sahip çıkalım değerlerimizi bilelim. Düşüncelerimize saygı gösterelim ve önemsiyelim. Biliyorsunuz ki bizler et ve tırnak gibiyiz ne olursa olsun bir birimizden kopamayız. Saygılarımla.
Saygı değer Annelerimizin ve büyüklerimizin Anneler Gününü Kutluyor, ellerini öpüyoruz saygıyla önlerinde eğiliyoruz iyki varsınız.
Sizleri çok seviyoruz.