Ermenek’te Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in kıldırdığı cenaze namazının ardından işçilerin cenazeleri, defnedilecekleri köy ve kasabalara gönderildi. İşçilerden Osman Çoksöyler, Hüsnü Çolak ve Bahri Üzer’in (42) cenazeleri, defnedilmek üzere konvoy halinde Aşağıçağlar köyüne getirildi. Cenaze araçlarının gelmesi sırasında araçlara koşan yakınları fenalık geçirdi. Üç maden işçisi için köy mezarlığı önünde tekrar cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı sırasında işçilerin yakınları fenalık geçirirken, Bahri Üzer’in annesi Emine Üzer oğlunun tabutunun başına gelerek burada bekledi. Cenaze namazı kılınması sırasında namaz kılan Emine Üzer, ayakta duramayınca yere çömelerek tabutun başından ayrılmadı. 
Osman Çoksöyler, Hüsnü Çolak ve Bahri Üzer’in cenazeleri, maden ocağındaki kurtarma çalışmalarında ilk olarak cansız bedenlerine ulaşılan ve Aşağıçağlar köyünde defnedilen Kerim Haznedar ile İsa Gözbaşı’nın mezarının yanına yan yana defnedildi. Cenazelerin defnedilmesinin ardından yakınları taziyeleri kabul etti.
İşçilerden Osman Çoksöyler'in eşi Yaşar Çoksöyler ise ağıtlar yakıp, tabutun üzerindeki Türk Bayrağı'nı eline alıp öpüp koklayarak, "Katiller, kızıma ne söyleyeceğim ben şimdi" diye feryat etti.