Türkiye genelinde 16 ilde 18 çağrı merkezine sahip contactcenter şirketi AssisTT, yönetim kadrosuna yeni isimler katıyor. Son olarak İnnova İnsan Kaynakları Direktörü Banu Saraçlar, AssisTT İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. 

AssisTT için İnsan Kaynakları’nın hayati öneme sahip olduğunu belirten Saraçlar; “AssisTT gibi istihdam yaratan bir şirkette görev almak oldukça heyecan verici. Şirketimizin 10 bin kişilik genç çalışan profili insan kaynakları alanında pek çok fırsatı önümüze seriyor. Bu kadroyla başarılı çalışmalara imza atacağımıza eminim” şeklinde konuştu. 

12 Ekim 1971, İstanbul doğumlu olan Banu Saraçlar, 1994 yılında Boğaziçi Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde lisans eğitiminin ardından 1996 yılında Marmara Üniversitesi İnsan Kaynakları Yönetimi dalında yüksek lisans eğitimini tamamladı. 

1996 yılında Eczacıbaşı Menkul Değerler’deİnsan Kaynakları alanındaki kariyerine başlayan Saraçlar, 1998-2004 yılları arasında Advantage-Benkar’da ve ardından Altınyıldız’da İnsan Kaynakları Yöneticiliği sorumlulukları aldı. Saraçlar 2004 yılında TurkcellGroup’akatıldı, 2011 yılına kadar Turkcell ve Grup Şirketlerinde çeşitli alanlarda İnsan Kaynakları Yöneticiliği yaptı. 

Banu Saraçlar 2011 yılından beri İNNOVA Bilişim Çözümleri A.Ş’de İnsan Kaynakları Direktörü olarak görev yapıyordu.