9-10 Kasım tarihlerinde Atatürk Haftası Satranç  Turnuvası Piri Reis Kültür Merkezinde Ticaret ve Sanayi odasının destekleri ile gerçekleşti.

Tsf Temsilciler Kurulu As Başkanı Karaman İl Temsilcisi yarışmayla ilgili olarak yaptığı açıklamada;''Bu hafta özellikle Atatürk haftası olması sebebiyle düzenlediğimiz satranç turnuvasına Ticaret ve Sanayi Odamızın hediye destekleriyle katılım sayısı büyüklerle beraber 90 sporcu katıldı . 4 grupta yarışma yaptık. 12 yaş altı 14 yaş altı 18 yaş altı ve 18 yaş üstü olmak üzere. Bunların birincilerine Ticaret ve Sanayi Odamızın verdiği hediyeleri çocuklarımıza, arkadaşlarımıza taktim ettik. Mücadeleler sonucu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Gökhan Alkan'ın sporcularımıza hediye ve madalyalarını vermesi ile son buldu. Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlarına ve görevlilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz,''dedi.

4 grupta yarışılan turnuvada ise 18 yaş üstü yarışmacısı Mustafa Doğan birinci oldu.
Doğan yaptığı açıklamada isse;'' Atatürk haftası nedeniyle düzenenlenen etkinlikle birinci oldum. Tabi bu mutluluk verici. Yalnız gençlerimiz de katılmada biraz sıkıntı var. Hani biraz daha etkinlikte katılım artarsa özellikle 18 yaş üstünde bizim katıldığımız branşta grupta daha iyi olacağı kanaatindeyim. Ama şunu söyleyeyim satranç oynamak gerçekten herkes için faydası yanında insana dinginlik veren bir spor. Tüm gençlere tüm vatandaşlarımıza tavsiye ediyoruz,''dedi.