Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi  Proje ve Teknoloji Transfer Ofisi  ile KOSGEB Karaman Müdürlüğü, "Avrupa KOBİ Haftası" etkinlikleri kapsamında KOBİ’lere (Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmelere) ziyarette bulundu. 
“Avrupa KOBİ Haftası”

Avrupa Birliği’nin KOSGEB Ulusal Kamu Koordinasyonunca 29 Eylül ve 4 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Avrupa KOBİ Haftası nedeniyle KMÜ PTTO ve KOSGEB, işletme ziyaretlerine başladı.

Program kapsamında KMÜ Gıda Mühendisliği dördüncü sınıf ve Gıda Teknolojileri ikinci sınıf öğrencileri; Karaman KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan, KOBİ Uzmanı Erhan Atıcı, KMÜ Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Yalçın Coşkuner, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Cafer Akyürek ve KMÜ PTTO çalışanları eşliğinde Fidan Süt ve Süt Ürünleri işletmesini gezerek ürünler hakkında bilgi aldı.

Fidan Süt İşletme Müdürü Ergün Yılmaz ve Gıda Mühendisi Yakup Şengül, sütün işletmeye geldiği andan itibaren geçtiği aşamalar hakkında ziyaretçilere bilgi verdi. KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan’ın işletme sahiplerine plaket sunmasıyla birlikte ziyaret sona erdi.

Avrupa KOBİ Haftası etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek olan KOBİ ziyaretleri 4 Ekim’e kadar sürecek.