AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü’den babalar günü mesajı

İnsan olarak bizi hayata hazırlayan, topluma kazandıran, zorluklarla mücadelede hep yanımızda olan, bizim ilkokulumuz, ilk bilgi ve sevgi kaynağımız şüphesiz ki ailemizdir. Ailede anne ve baba bir elmanın iki yarısı gibi birbirini tamamlayarak çocuklarını yetiştirmek için her türlü fedakarlığı yaparlar. Annelerimizin duygusal zekaları, babalarımızın ise kararlı, otoriter tavırları bize daima yol gösterir.

Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı babalarımızın babalar gününü kutluyoruz. Vefat eden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu güzel ve anlamlı günün, babalarımızın kıymetini iyi bilmemize, baba isek, iyi bir baba olabilmek için eksiklerimizi gidermemize vesile olmasını temenni ediyoruz.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümit Gülin Göksoy’dan Babalar Günü Mesajı

Daha sağlıklı toplum yapısının oluşturulması ve aile gibi kutsal değerlerimizin korunmasında babalarımızın büyük sorumluluğu bulunmaktadır. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında bizi varlıklarıyla onurlandırılan babalarımız aile içerisinde üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklarını büyük bir özveri ile yerine getirmektedirler.

Babalarımız, toplumdaki sevgi, saygı, hoşgörü ve dayanışma gibi üstün değerlere dayanan güçlü aile yapısının temel direğidir.

Hayatı boyunca maddi-manevi bütün imkânlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızdır. Onların en önemli gayesi çocuklarını toplumda maddi ve manevi olarak en iyi şekilde yetiştirip, en iyi imkânlara kavuşmalarını sağlamaktır.

Hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren babalarımız, evlatlarını geleceğe güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti mutlulukla sarf etmektedirler.

Bu vesile ile vefat eden babalarımıza Allah'tan rahmet diliyor, bu güzel ve anlamlı günün, babalarımızın kıymetini bilmemize vesile olmasını temenni ediyorum."




AK Parti Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca’dan babalar günü mesajı

Aile yapısının korunması için hiçbir özveriden kaçınmayan babalarımız, aynı zamanda yüklendikleri manevi sorumlulukları da unutmayarak, aile içerisinde sevgi ve saygı bağlarının kurulmasında da payları büyüktür. Ailenin devamı, çocuklarının iyi bir yaşam sürmesi için her türlü fedakarlığa katlanan babalarımızın değerini bilmeli, onlara saygı ve sevgide kusur etmemeliyiz. Her yıl Haziran ayının 3. Pazar günü kutlanan Babalar Gününde değil, en değerli varlıklarımız olan babalarımıza her zaman sevgimizi ifade etmeliyiz.

Güvenli güzel bir geleceğin yoluna ışık tutan, yaşam ormanlarımızın ulu çınarları tüm babaların ve baba adaylarının “Babalar Günü” nü kutluyor, aileleri ile birlikte sağlıklı, mutlu yarınlar diliyorum.