Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında Karaman'a gelen  Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan partisinin düzenlediği, Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için düzenlenen yürüyüşe katıldı. Karaman Ak Parti İl Binası önünde toplanan çoşkulu kalabalık Yunus Emre Caddesinden Aktekke Kent Meydanına kadar yürüdüler.

Recep Tayyip Erdoğan Gönüllüleri Bürosu önünde bir konuşma yapan Elvan, Türkiye'nin 12 yıldır zafer kazandığını söyledi.

"12 yıldan beri Türkiye Türk halkı gerçek anlamda bağımsızlığa kavuşuyor" diyen Elvan, Milli İrade gerçek anlamda yerini buluyor. Bugünde birlikte milli irade için Başbakanımız için Recep Tayyip Erdoğan için bu programı düzenledik. 10 Ağustos'ta AK Parti'ye karşı Başbakanımıza karşı bunca mücadeleye rağmen irtibarsızlaştırma girişimlerine rağmen bu vesayet odaklarının halk üzerindeki değişik oyunlarına rağmen hükümetimizi yıkma girişimlerine rağmen sizin güçlü desteğinizle bugüne kadar zaferden zafere koştuk. 10 Ağustos'ta başka zafere imza atacağız" dedi.

Bakan Elvan, konuşmasını söyle sürdürdü:

"Pazar günü ise hep birlikte tüm yakınlarımızı, akrabalarımızı, dostlarımızı mahlle komşularımızı sandığa götürüp Recep Tayyip Erdoğan için mühre basacaklar ve cumhurbaşkanlığı koltuğuna hep birlikte oturtacağız. Sizin güçlü desteğiniz, azminiz sürdükçe Türkiye büyümeye ve güçlenmeye devam edecek. Başbakanımızın cumhurbaşkanı olmasıyla bilikte herşey daha hızlı ilerleyecek. Gerçek anlamda sıkıntılarınız dertleriniz hükümetimiz ve cumhurbaşkanımızın tarafından sahiplenecek. Bugüne kadar biz hep emanetinize sahip çıktık bundan sonra da sahip çıkacağız."

Yol boyunca halkla selamlaşan ve karanfil dağıtan Elvan cumhurbaşkanlığı seçimleri için Başbakan ve cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Bakan Elvan daha sonra Konya'ya hareket etti.