Çeşitli programlara katılmak üzere memleketi Karaman’a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Karaman Ziraat Odası’nın düzenlediği Çiftçi Bayramı ve Tarım Fuarı’nın açılışını yaparak gezdi.

Karaman Valiliği İl Özel İdaresi ve Karaman Ziraat Odası iş birliğiyle yaptırılan 13 adet tesisin toplu açılışı gerçekleştirildi. 

Çiftçi Bayramı etkinlikleri kapsamında, 22 - 25 Mayıs 2014 tarihlerinde gerçekleştirilen Tarım Fuarının son gününde Karaman Valiliği İl Özel İdaresi ve Karaman Ziraat Odası iş birliğiyle yaptırılan 13 adet tesisin açılışı Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanı Sayın Lütfi Elvan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. 

TOKİ Kapalı Pazar yerinde gerçekleştirilen etkinlikte Karaman Ziraat Odası Recep Muğlu’nun açılış konuşmasının ardından Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Şemsi Bayraktar bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanı Sayın Lütfi Elvan, ilimizde tarım alanında ve diğer alanlarda yapılan yatırımlar hakkında bir konuşma gerçekleştirdi. 

Bakan Elvan’ın konuşmasından sonra gerçekleştirilen plâket törenin ardından Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanı Sayın Lütfi Elvan, Vali Murat Koca ve protokol üyeleri tarafından 13 adet tesisin toplu açılışı gerçekleştirildi. 

Tarım Fuarındaki toplu açılış törenin ardından Ulaştırma, Habercilik ve Denizcilik Bakanı Sayın Lütfi Elvan Karaman Valiliğini ziyaret etti. Vali Murat ve protokol üyeleri tarafından karşılanan Bakan Elvan’a karayollarının durumu hakkında bilgi verilmesinin ardından, ziyaretin anısına Vali Murat Koca tarafından ney hediye edildi.