Örnek Fenerbahçe Taraftarı, İlk Sürprizi İlk Dakikada Yaptı.

Türkiye’ye örnek olan Fenerbahçe taraftarı, 14 Şubat’ın ilk dakikasında sevgilisine bir de sürpriz yaşattı.
Karaman’da 14 Şubat Sevgililer Gününde sevgilisine günün ilk dakikasında sürpriz pankart açan genç, sevgilisini mutlu etti.

Günün İlk Sürprizi Karaman’dan
Kentte üniversite öğrencisi 27 yaşındaki Cemal Deveci, sevgililer gününde sevgilisinin kaldığı yurdun önünde gecenin ilk dakikasında açtığı pankart ile “Onu ne kadar çok sevdiğini ilan etti.
Karaman’da eğitim gören üniversite öğrencisi sevgilisi Hale için, dün gece saat 24.00’de Gevher Hatun Mahallesinde sevgilisinin kaldığı kız öğrenci yurdu binası karşısındaki cadde üzerine arkadaşının yardımı ile hazırlattığı “Seni Seviyorum, Dünyam Halem! Sevgililer Günün Kutlu Olsun.. Cemal” pankartını açan ve cadde de yola yapıştıran Cemal Deveci, daha sonra sevgilisini telefonla arayarak balkona çıkıp yola bakmasını istedi.
Balkona çıkan sevgili “Seni Seviyorum. Günün Kutlu olsun” ilanını görünce bu mutluluğunu kaldığı yurt arkadaşlarına haber vererek onlarla paylaştı. Daha sonra sevgilisi Cemal Deveci’ye telefonda onu çok sevdiğini belirten genç kız, teşekkürü de ihmal etmedi. 

14 Şubat Sevgililer Gününde günün ilk sürprizini yapmak istediğini belirten Cemal Deveci; “Onu çok seviyorum. 14 Şubat’ın ilk dakikasında ona bu sürprizi yaşatmak istedim. Onun mutlu görmek beni daha da mutlu etti.”dedi. Daha sonra yol ortasına yapışan ve özellikle gençlerin ilgisini çeken kutlama pankartı, yoldan geçen araçlarda sürücülerin de zaman zaman şaşkınlığını gizleyemedi.

Cemal Deveci, 22 Mayıs 2011 tarihinde Fenerbahçe'nin lig şampiyonluğu kutlamalarının yapıldığı Karaman’da kalabalık içerisinde bulduğu para cüzdanını polise teslim etmiş ve örnek bir taraftar olarak kutlamaların önüne geçerek Türkiye’ye örnek bir taraftar olarak kayıtlara geçmişti. Deveci o gün; “Yani ben, bize yakışanı, insani görevimi yaptım” derken, bugün de sevgilisi için “Bize yakışanı yaptım. Çok mutluyum.”dedi.