Kamu Hastaneleri Birliği Karaman Genel Sekreteri Dr. Ayhan Erenoğlu Basın Bayramı münasebetiyle Karaman Gazetecileri Dayanışma Derneği ile İnternet Medyacıları ve Yazarları Derneğini  (İNTERMED) ziyaret etti. İlk olarak Karaman Gazeteciler Derneğini ziyaret eden Genel Sekreter, Dernek Başkanı Ahmet Küçük cicibıyık ve çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı.  Dr. Erenoğlu Dernek Başkanı nezdinde Karaman’da özveriyle görev yapan basın çalışanlarının bayramını tebrik etti.

Genel Sekreter Dr. Ayhan Erenoğlu ziyaret turunun 2.sini İNTERMED Derneğine gerçekleştirdi.  Ziyarete Karamandan.com sahibi Âdem Kocatürk, Karamangundem.com Yöneticisi Kemal Önder Demirkollu, Karaman24.com sahibi Ferhat Koç, İNTERMED Başkanı Mustafa Kurşun ile Anadolu Ajansı Karaman Temsilcisi Mehmet Çetin katıldı. İNTERMED üyeleri kendilerine yapılan ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Genel Sekretere teşekkür etti.

Dr. Ayhan Erenoğlu’da Karaman’da basın çalışanlarının ve medya sahiplerinin iyi niyetli habercilik anlayışına sahip olduklarını, doğru, tarafsız ve hakkaniyetle haber yapmaya özen gösterildiğini ifade etti.

“ Bizler kurum amirleri olarak basın çalışanlarımızı destekliyoruz. Hiçbir gazeteci arkadaşımıza kurumlarımızda zorluk çıkartmamaya çalışıyoruz.  Bizleri doğru dille ve doğru zamanda eleştirdiğiniz zaman derhal eksikliklerimizi kapatıyor, hatalarımızı düzeltmeye çalışıyoruz.” Şeklinde konuştu.

Ziyaretler esnasında basın mensupları tarafından Genel Sekreter’e dilek, istek ve öneriler sunuldu, karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.