Geçtiğimiz hafta Anadolu Gençlik Derneği Karaman Şube Başkanlığı görevine getirilen Şahabettin Gezen, kendilerine gösterilen teveccühten ötürü bir basın açıklaması ile teşekkür etti.

AGD Karaman Şube Başkanı Şahabettin Gezen yaptığı açıklamada;
‘’Öncelikle tüm çabası yaşanabilir bir Türkiye olan ve yeryüzünde hakkın ve haklının hakim olduğu bir düzenin mimarlarından olabilmek hayali ile yaşayan bizler; başta ülkemiz gençliği olmak üzere,tüm mazlum milletlere sahip çıkmayı en önemli düsturu bilmiş Anadolu Gençlik Derneği’ne mensup olmaktan ötürü Allaha hamd ederiz.
Kurulduğu günden bu yana Allah’ın rızasına ve gönül dostlarının duasına mazhar olmaktan başka bir gayreti olmayan Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek ve Karamanımızda birçok güzelliğe imza atabilmek en önemli şiarımız olacaktır.
Bu vesile ile şahsım ve yönetim kurulunda görevli tüm arkadaşlarımı uzak yakın demeden kutlayarak şevklendiren dostlara, Karamanlı hemşerilerimize, derneğimize madden ve manen desteklerini esirgemeyen gönül erlerine ve şehrimizin bir birinden müstesna medya çalışanı arkadaşlarımıza hassaten teşekkür ediyor saygılar sunuyoruz. 
Dua ve teveccühlerinize layık olma temennisi ile,’’dedi.