Yaklaşan yerel seçimleri öncesinde AK Parti Genel Merkezi tarafından, Karaman Belediye Başkan Adayı olarak belirlenen Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Karaman İl Başkanı Kerim Dereli ve İl Başkan yardımcısı Nazmi Ünlü Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu’yu makamında ziyaret etti.

Ziyareti sırasında konuşan aday Ertuğrul Çalışkan şunları kaydetti; “ Sayın başkanım, göreve geldiği günden bu yana büyük projelerin, sayısız hizmetlerin altına imzasını atmış bir belediye başkanıdır. Uzun bir süre yardımcılığını yaptığım ve bu görevi yaparken büyük onur duyduğum belediye başkanıma bu güne kadar Karaman’a kazandırdığı eserlerden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Karaman Belediyesi son 4 buçuk yılda adeta kabuğunu kırmış ve bir vizyon kazanmıştır. İnşallah önümüzdeki dönem mevcut projeleri takip etmek ve yeni projeler ortaya koymak sureti ile bu yükselişi devam ettireceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu ise şunları söyledi ;          “Sevgili kardeşim Ertuğrul Çalışkan Karaman’a hizmet adına başarılı olabileceğine inandığım bir şahsiyettir. Karaman Belediyesi’nin hizmete başlamış ve halen proje aşamasında olan çalışmaların bir çoğu konusunda bilgi ve tecrübe sahibidir. Hizmet adına çıkmış olduğu bu yolda Allah yardımcısı olsun.