Şehit Hamza Çetin Caddesi, İbrahim Öktem Caddesi, Doğumevi yolu, 1. ve 2 Toki’yi bağlayan yeni yolun ardından ekipler, Mut Caddesi ve 2. Toki ile Fen Lisesi önünden Üniversite Caddesini birbirine bağlayacak yeni yola kaydırıldı. Yine ekipler kentin bazı bölgelerinde parke ve kaldırım çalışmalarına da devam ediyor.

İlk etapta 1. Toki ile 2. Toki arasına açılan yeni yolun ardından çalışmalar, 3. Toki ile Üniversite Caddesi’nin Fen Lisesi kavşağı arasında kalan kısmında sürüyor. Zemin düzenlemesi yapılarak soğuk asfaltı dökülen 40 metre genişliğindeki yolun önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı öğrenilirken, yeni açılan bu yol sayesinde vatandaşlarımız şehir içinde dolanmadan çevre yolu gibi Urgan mevkiine ulaşabilecek.

Öte yandan Mut Caddesi’ndeki yol düzenleme ve asfalt çalışması aralıksız sürüyor. Leblebiciler değirmeni önünden başlayan çalışma hızla devam ederken buradaki yolun valilik kavşağına kadar asfaltlanacağı belirtildi.

Bu yılki çalışma programlarını büyük oranda yol yapım ve asfaltlama çalışmalarına ayırdıklarını söyleyen Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu: “Kentin her türlü fiziki sorununda yetkili ilk kurum olarak görevimizi daima yerine getireceğiz. Mahallelerimizde başlatmış olduğumuz çalışmalarda yeni, geniş ve prestijli yollar açıyoruz. Bu yollar mevcut ulaşım için bir alternatif teşkil ediyor. Kaldırımları yeniliyor, yollarımızı asfaltlıyoruz. Kısacası Karaman Belediyesi olarak aralıksız olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” dedi.