Mehmet, Son Provasında "Beni Haftaya Beklemeyin, Gelemeyeceğim…" Dedi

Karaman Belediyesi TSM Topluluğu’nun Çelik Ailesi’ne Taziye ziyaretinde duygu dolu anlar yaşandı.

Mehmet Çelik son provasında bütün topluluk elemanları ile vedalaşarak ‘’Beni haftaya beklemeyin, gelemeyeceğim’’ dediği öğrenildi.

Karaman Belediyesi TSM Topluluğu ve Şef Nalan Yeğin prova günlerinde Mehmet Çelik’in ailesinin evine gelerek anne Şükran ve Baba Ahmet Çelik’e taziyelerini ilettiler.

Mehmet Çelik’in Anne ve Babası Topluluk elemanlarının taziye ziyareti karşısında çok duygulandı. Topluluk elemanları Mehmet Çelik ile çok güzel anılar paylaştıklarını belirterek başsağlığı dilediler.

Topluluk Şefi Nalan Yeğin onsuz ilk provayı icra edemediklerini belirterek; "Hepimizin başı sağolsun. Arkasında doldurulması mümkün olmayan bir boşluk bıraktı. Hepimiz O’nu çok özleyeceğiz." Dedi.

Mehmet Çelik’in son prova gününde yine bol bol şakalar yaptığını belirten Yeğin, hepimizle neredeyse kucaklaşıp vedalaştı. En son sözleri şu oldu; "Beni haftaya provaya beklemeyin. Gelemeyeceğim…" İnanması gerçekten çok zor, O çok iyi bir dost ve takım elemanıydı. Renkli bir kişiliği vardı, o rengi ve kabına sığmayan enerjisini, dost canlılığını hep özleyeceğiz.’’ dedi.

Korodan Mehmet İçin Özel Konser

Karaman Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Şefi ve Güzel Sanatlar ve Spor Meslek Lisesi öğretmeni Nalan Yeğin, facebook sayfasından, Mehmet’siz ilk prova çalışmaları ve aldıkları kararı şöyle duyurdu; "Canım bugün sensiz koromuzun ilk günüydü, yokluğunun acısını mekanımızın her yerinde hissettik. Önce dedik ki Mehmetsiz bu koro buraya kadarmış, bitirelim ama sen böyle olmasını asla istemezdin. Seni konuştuk, gözyaşlarımızı paylaştık, dedik ki MEHMEDİMİZE belki de son görevimiz. Adına bir konser vermek, seni anılarınla yaşatmak hepimizin ortak duygusu. 40 Kişi evindeydik bugün, annenden izin aldık konser için güzel yüreğiyle kucakladı bizi şimdi seni ve sevenlerini bekliyoruz bu konsere......"