1998 yılından bu yana PİMAPEN bayii olarak inşaat ve yapı sektöründe kaliteden ödün vermeden hizmet sunan AKIN YAPI GRUBU Karaman ekonomisine ve istihdamına desteğini arttırarak  yatırımlarına devam ediyor. Bünyesinde dünya markası olma yolunda dev adımlar atan SİMİT SARAYI bayiliğinin de bulunduğu tesisin her katında farklı bir hizmet sunuluyor.
Basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Firma yetkilisi Yusuf Akın yaptığı açıklamada, Böyle bir tesisin Karaman’a lüks değil ihtiyaç olduğunu ilimizin ve hemşerilerimizin daha kaliteli hizmet ve imkanlara layık olduğunu bu tarz  mekanlara hasret kalındığını belirtti.


Bu hasrete son vermek için çıtayı biraz yükselttiklerini belirten Akın hizmet ve kalitede de sınırları zorlayacaklarını belirtti. Her kesime ve yaşa hitap edebilecek şekilde  dizayn edilen tesisimiz de BİLARDO SALONU, PLAYSTATİON, GUİTAR HERO, BASKET, LANGIRT,BOKS,AİR HOCKEY gibi jetonlu oyunların bulunduğu 7D SİNEMA salonu ve dünya mutfağından eşsiz lezzetlerin sunulduğu RESTAURANT ve Karaman’ın manzarasını seyretmeye doyamayacağınız  teras katında CAFE hizmetiyle her yaşta ki hemşerilerimizin ve misafirlerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir konsept oluşturduklarını , tüm halkımızı bu güzel mekanda ağırlamak  istediklerini belirtti.