Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet sporcularından Kader Şahin, 2015 Bakü Avrupa Oyunları için Azerbaycan’ın Bakü kentine gitti.

Karaman Gençlik ve Spor Kulübü bisiklet takımının elde ettiği başarılar ile Karamanı ulusal ve uluslararası arenada en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık;” Hedefimiz 2020 ve 2024 olimpiyatlarına ve milli takıma Karaman ilinden daha fazlasporcu göndermektir. Karaman bisiklet ekibimiz, her katıldığı organizasyonda almış olduğu başarılar ilekalitesini ve ulaşabilecekleri hedefin ne kadar büyük olduğunubir kez daha göstermiştir” diye konuştu.

Türkiye’de alınan başarıların yanı sıra uluslararası alanda daalınan derecelerin mutluluk verici olduğunu belirten Kısacık;” Amacımız bu başarıları daha da arttırmaktır. Kader Şahin, 2020 ve 2024 olimpiyat adayı sporcularımızdan sadece bir tanesidir. Temmuz ayında Gürcistan’ın Tiflis kentinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Olimpiyatları’na da bir ya da iki sporcu ile katılmayı planlıyoruz. Çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Bu onurlu görevde bisiklet antrenörümüz Barış Ünlü’ye ve sporcumuz Kader Şahin’e Bakü’de yapılacak olan yarışmalarda başarılar diliyorum”