28.09.2012 tarihinde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası ve Mevlana Kalkınma Ajansı ortaklığında “Ağaç Orman Ürünleri ve Mobilya Sektörü Kümelenme” Paneli düzenlendi.

Panele Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Vali Yardımcı Sedat Yıldırım,  KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay, Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Recep Afacan, KTSO Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Atik, Mevka Genel Sekreteri Ahmet Akman ve ağaç-mobilya sektörüyle ilgilenen üyelerimiz katıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay  yaptığı konuşmada, “İlimizde Ağaç-Orman Ürünleri ve Mobilya sektöründeki üreticilerin Uluslararası rekabette ayakta kalabilmeleri, yeniliğe daha çok açık olmaları ile doğru orantılıdır. Bunun için de bu yenileşmeyi destekleyen güç birliğini sağlayacak kümelenme çalışmaları önemli bir adımdır” dedi.

Panel, Süleyman Demirel Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Ali Dulupçu , Orman Endüstri Yüksek Mühendisi Metin Kahveci, Kosgeb Uz. Erhan Yakıcı ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Alagöz'ün kümelenme konulu sunumlarının ardından sona erdi.