Karaman Belediyesi, Gezinti Ve Ulaşım Amaçlı Kullanılan Kültür Otobüsünün Yanında, Yine Aynı Hizmeti Verebilecek Sıra Dışı Bir Aracı Daha Vatandaşların Hizmetine Sundu.

Bilindiği Üzere Kültür Otobüsü, Karaman’a Gelen Yerli Ve Yabancı Turistlere, Tarihi Ve Kültürel Mekânların Gezdirilmesi İçin Uzun Süredir Kullanılıyor. Belediye Bu Hizmeti Eğlenceli Bir Hale Getiren Farklı Bir Aracı Daha Hizmete Soktu. Aracı Farklı Kılan Dışarıdan Bakıldığı Zaman Küçük Bir Tren Görünümünde Olmasına Rağmen, Aslında O Bir Traktör Ve Vagonları Da Römork. Karaman Belediyesi’nin Tamamen Kendi Tasarımı Olan Bu Tren, Ramazan Etkinliklerinin Başlaması İle Aktekke Meydanı Ve Kale Arasında Ücretsiz Ulaşım İmkânı Sunuyor. 

Vatandaşların Yoğun İlgi Gösterdiği Ve Eğlenceli Dakikalar Geçirdiği Bu Tren, Ramazan Ayı Sonrasında Da Mevsimin Elverişli Olduğu Süre Boyunca, Gerek Gezinti Gerekse Ulaşım Amacıyla Kullanılabilecek. Araç Aynı Zamanda Tıpkı Kültür Otobüsü Gibi, Yerli Ve Yabancı Turistlerin, Karaman’a Gelen Misafirlerin Gezdirilmesi İçinde Kullanılacak.