Karaman Belediyesi’nin Mara Yolu’nda başlattığı çalışmalar devam ediyor. İlk olarak içme suyu şebekesi ve yağmur suyu hatları yenilenen yolda alt yapı çalışmaları tamamlanır tamamlanmaz kaldırım ve asfalt serilecek.

Şehrin dört bir tarafında altyapı ve üst yapı çalışmalarını sürdüren Karaman Belediyesi, kentin önemli güzergâhlarından biri olan Mara Yolu’nda başlattığı kapsamlı çalışmalarda sona yaklaştı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yol üzerinde bulunan yağmur suyu ve içme suyu hattını tamamen yeniledi. Yeraltı çalışmalarının ardından Mara Yolu’nda kaldırım ve asfalt çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Bölgede yaşayan vatandaşların sabırlı olmasını isteyen Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, çalışmaların tamamlanmasının ardından Mara Yolu’nun daha modern ve kullanışlı hale geleceğini söyledi. Caddeyi ve civar sokakları bütünüyle ele aldıklarını ifade eden Başkan Çalışkan: “Burada yapacağımız işlem sadece asfalt sermek olmayacak. Buranın yeraltı şebekesi çok eski. Ekiplerimiz şu anda yağmur suyu ve içme suyu şebekesini tamamen yeniliyor. Yeraltı çalışması tamamlanmak üzere. Bundan sonraki aşamada bu yolların zemin etüdü yapıldıktan sonra asfalt, kaldırım ve ışıklandırmasıyla çok daha modern bir yolu hizmete sunacağız” dedi.