Önümüzdeki ilçe başkanlığı seçimi hakkında açıklamalarda bulunan Civcik, ilçenin bir kişinin eliyle değil, tüm halkımızın gücüyle yönetileceğini belirterek "Ayrancı sadece seçilen başkanın değil, tüm halkımızın ilçesidir. Bu nedenle halkımızı yönetimde söz sahibi yapmak için aday oldum." dedi.


Sadece başkanlığa aday olmadığını, bütün Ayrancı halkıyla kucaklaşarak partisini en üst düzeye çıkaracağını dile getiren MHP Ayrancı İlçe Başkanı Adayı Süleyman Civcik; "2015 seçimlerinde partimizin oylarını arttırmak ve partimizi 1. parti yapmak için başkanlığa aday oldum. Vatandaşlarımızın istedikleri her an kapımızı çalabileceği, birlikte sorunlarımıza çözüm arayabileceğimiz bir parti binamız bulunmamaktadır. Öncelikle ilçemizin eksiği olan parti binamızı da en kısa sürede faaliyete geçirmeyi düşünüyorum." dedi.

16 Aralık 2014 tarihinde yapılacak MHP Ayrancı İlçe Kongresinde, MHP Ayrancı İlçe Başkanlığına  aday olan Süleyman Civcik, mevcut Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı'yla devamlı  diyalog halinde olduklarını dile getirerek; "Belediye Başkanımız Sayın Yüksel Büyükkarcı ile sık sık görüşerek ilçe sorunlarımızı masaya yatırıyoruz. İlçemiz adına yapılması gereken hizmetler hakkında görüş alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız sorunsuz bir Ayrancı'dır. Bu anlamda partimize yıllarca hizmet vermiş gönül erlerini de ziyaret ederek daha verimli çalışmalar yapmayı planlıyoruz." dedi.

"HEDEFİMİZ MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK"

Partisini ve daha yaşanılabilir Ayrancı’yı hep birlikte el ele vererek geleceğe hazırlamak için bu göreve talip olduklarını belirten Süleyman Civcik, “ Her ne olursa olsun Ayrancımız ve partimiz için faydalı olabilecek her türlü fikre ve düşünceye her zaman açığız ve açık olacağız. İnşallah bu amaç ve düşüncelerle çıktığımız bu yolda yüce Rabbim bizleri utandırmaz. Hedefimiz partimizin ilçe merkezi ve köylerde yakaladığı oy artışını daha da yukarılara taşımak. MHP’nin önümüzdeki genel seçimlerde hem Ayrancı'da  hem de Karaman genelinde birinci parti olmasını sağlamaktır. Çünkü ülkemiz ve insanımızın milliyetçi bir iktidara ihtiyacı vardır. Amacımız Karaman genelinde birinci parti olup, milletvekilleri çıkarmaktır. Halkımızın bizlere ve partimize olan teveccühünü görmekteyiz. Bu amaçlara hizmet ederek partimizi Ayrancı'da birinci sıraya taşımaktır” dedi.

SÜLEYMAN CİVCİK KİMDİR?

1978 yılında Ağızboğaz köyünde doğdu. İlkokulu köyünde okuduktan sonra orta öğrenimini Ereğli İmam Hatip Ortaokulu'nda tamamladı. Liseyi açık öğretimden bitiren Civcik, evli ve 3 çocuk babasıdır. 1993 yılından bu yana bir fiil parti çalışmalarında yer aldı ve son 2 dönemdir MHP Ayrancı İlçe Başkanlığı Başkan Yardımcılığı görevini yürütmektedir.