Güneş Sigorta Karaman Yetkili Acentecisi İsmail Erdemsoy, CHS Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çelik'e yangın dolayısıyla meydana gelen zararlarının tamamının ödemesinin gerçekleştirildiğini söyledi.

Karaman tarihinin en büyük sigorta ödemesi
Yaklaşık 2 ay önce, 12 Ekim Günü sabaha karşı Organize Sanayi Bölegesinde ki CHS Group'un ambalaj fabrikasında meydana gelen yangında, fabrika yanarak, tamamen kullanılamaz hale gelmişti. Fabrikalarının tamamını sigorta yaptırtan CHS Group'un yangından doğan tüm zararı Erdemsoy Acenteliğindeki Güneş Sigorta tarafından bugün itibariyle ödemesi gerçekleşti.

Konuyla ilgili olarak CHS Group Binasında yapılan basın açıklamasında konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Çelik; ''Değerli basın mensupları hoş geldiniz. 12.10.2013 tarihinde CHS Group bünyesinde faaliyet gösteren CHS Ambalaj firmamızda talihsiz bir kaza nedeniyle yangın çıkmıştı. Biliyorsunuz. Bu yangın sürecinde bizlere tamamen desteğini esirgemeyen öncelikle sayın Valim, sayın Belediye Başkanım, Emniyet Müdürüm, Sayın Bakanımız Lütfi Bey, Sayın Milletvekilimiz Mevlüt Bey ve şu anda ismini zikredemediğim tüm arkadaşlara, herkese teşekkür ediyorum. Bizlerden desteğini esirgemeyen, bu süreç sonrasında bizlere hemen olay günü sabahı anında müdahale eden Güneş Sigortaya, Güneş Sigorta Eksperlerine ve Karaman Acentesi Erdemsoy Sigortaya, Sayın İsmail Erdemsoy’a ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Sigorta süreci sonunda netleşmiş ve zararımızı tamamen almış durumdayız. Burada emeği geçen herkese tüm personelimize Karaman halkına teşekkür ediyoruz. Böyle bir olayın olmaması için herkesin gerekli tedbirleri almasını ve sigortanın önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum. Herkese teşekkür ediyorum,''dedi.

Güneş Sigorta Karaman Yetkili Acentecisi İsmail Erdemsoy konuşmasında ise;'' Evet değerli arkadaşlar hoş geldiniz. Bildiğiniz gibi CHS Group bünyesinde ki ambalaj bölümü de Erdemsoy Sigorta tarafından sigortalanmıştı. Olay günü bizde olay yerindeydik. Bizde elimizden geleni yaptık. En kısa sürede hasarı tespit ettirdik ve ödemesini bugün inşallah yapıyoruz. Son derece hassas bir çalışmayla ambalaj bölümünün gerek CHS Group'unun zararını ödemekle başarıya ulaşmış durumdayız. Bu bağlamda bize desteğini esirgemeyen Güneş Sigortaya ve CHS Group yöneticilerine Hakan Bey' e anlayışlarından dolayı teşekkür ediyorum,''dedi.