Karaman’da Sümer Mahallesi çevresinde inşaatı devam eden Çok Amaçlı Spor Salonunun da %20’lik bölüm sona erdi. Yapımının 750 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan Spor salonunun içerisinde güreş, tekvando, judo, halter gibi ferdi branşlar için çalışma alanları yer alırken bunun yanında, idari ofis, sağlık odaları, fitness ve kafeterya gibi alanlarda hizmete girecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Çok Amaçlı Spor Salonumuzun yapımı tüm hızıyla devam ediyor. Şuana kadar %20’lik kısmı sona erdi. Yapımının 750 iş günü içerisinde tamamlanması planlanan Spor Salonunu 1 yıl gibi bir süreyle tamamlayıp faaliyete geçireceğiz. Sporcu Fabrikasının yapılmasıyla birlikte ilimizde bulunan sporcularımızı daha iyi şartlarda antrenman yapmalarını sağlamak ve daha fazla sporcuya ulaşmak geleceğin teminatı gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, gençlerimizin sosyalleşmesini sağlamak istiyoruz” diye konuştu.

“Yatırımlarımız Devam Ediyor”

Karaman’ın spor şehri olması yönünde atılan adımların meyvelerini vermeye başladığını sık sık vurgulayan İl Müdürü Kısacık, Karamana yapılacak yatırımların devam edeceğin belirtti. Kısacık, bu yatırımların Ermenek Kayak Merkezi, Ermenek Futbol Sahası, Ermenek Açık Spor Kompleksi, Başyayla Futbol Sahası, Sudurağı Futbol Sahası, Kazımkarabekir İlçesi Futbol Sahası, Ermenek Gençlik Merkezi, Merkez Stadyum ve Merkez Spor Salonu olduğunu belirtti.