Eğitim Bir Sen Karaman Şube Yönetimi KMU bünyesinde açılan İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Halit Çalış'ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.
Ziyarette Memur Sen ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir: "Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi bünyesinde İslami İlimler Fakültesi açılması bizleri memnun etmiştir. Halit Hocanın riyasetinde kaliteli, nitelikli bir akademik yapılanmanın olacağından şüphemiz yok. Fakültenin Karamanın ilim ve fikir dünyasına yeni katkılar sunacağına inanıyoruz. Bundan biz de en yüksek derecede istifade etmeye çalışacağız. Üzerimize düşen her vazifede de yardıma hazırız."dedi.

Prof.Halit Çalış da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "Henüz İslami İlimler fakültemize öğrenci alınmadı. Bilindiği üzere önce akademik kadronun oluşturulması gerekiyor. Biz de burada nitelikli, donanımlı, vasıflı ve ilim hassasiyetine sahip hocalarımızın bulunmasını önemsiyoruz. Bunu hep beraber yapacağız. Gerek hocalarımız gerekse öğrencilerimiz için burayı öncelikle tercih edilir hale getirmeye çalışacağız. Başlangıç güzel olursa gidişatta o nisbette güzel ve adına yakışır bir şekilde olur. Maksadımız hizmet, yegane amacımız da Rabbimizin rızasını kazanmak." dedi.