Diyanet-Sen Karaman Şube Başkanı Duran Kabaağaç ve yönetim kurulu üyeleri, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Diyanet-Sen Şube Başkanı, yeni eğitim öğretim döneminin tüm eğitim camiasına başarılar getirmesini diledi.  Başkan Kabaağaç eğitim kalitesinin artırılması için sivil toplum örgütü olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ederek eğitiminin yükünün tek bir kuruma yüklenemeyecek kadar büyük olduğunu, diğer kurumların da bu yükü paylaşması gerektiğini söyledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, çocukların eğitilmesinde sadece okulların değil; tüm kurumların sorumluluğunun olduğunu dile getirerek öğrencilerin akademik başarıları yanında ahlaki gelişimlerinin de önemli olduğunu söyledi. Bu noktada kendilerine düşen sorumluluğun ne derece büyük olduğunun farkında olduklarını ifade etti.
İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, Diyanet-Sen temsilcilerinin yapmış olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyetini bildirerek sendika çalışmalarında kendilerine başarılar diledi.