Yayladan dönerken otomobil çarpması sonucu ağır yaralanan ve 37 gündür solunum cihazına bağlı uyutulan 6 yaşındaki Samet, dünyaya gözlerini açtı.
Karaman'ın Ermenek ilçesinde bulunan Ermenek Devlet Hastanesinden Hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Samet, 37 gün sonra hayata döndü
2 ay önce otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 6 yaşındaki Samet Yılmaz, 37 gündür solunum cihazına bağlı olarak uyutulduğu hastanede hayata yeniden döndü. Doktorların yaşama şansının çok düşük olduğunu söylediği minik Samet'in gözlerini açtığında ilk sözü ise 'baba' oldu. Kaza nedeniyle bu yıl okula başlayamayan Samet, babasının hastane odasına getirdiği kalem ve defterlerle moral buluyor.
20 METRE HAVAYA UÇTU
İsa ve Selminaz Yılmaz çiftinin tek çocuğu olan 6 yaşındaki Samet'e 17 Temmuz'da, dedesi ve annesiyle birlikte yayladan dönerken yol kenarında minibüs bekledikleri sırada hızla gelen bir otomobil çarptı. Otomobilin çarpması sonucu yaklaşık 20 metre havaya fırlayan küçük Samet ağır yaralandı.
Küçük Samet önce Karaman'ın Ermenek ilçesinde bulunan Ermenek Devlet Hastanesi'ne oradan da hava ambulansı ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Beyninde ve akciğerinde ağır zedelenmeler bulunan Samet Yılmaz hastanenin Acil Kritik Yoğun Bakım Servisi'ne alındı. Solunum cihazına bağlı olarak uyutulan küçük Samet 37 gün sonra gözlerini açtı. Dünyaya yeniden gözlerini açan Samet'in ilk sözü ise "baba" oldu.