Eğitimciler Birliği Sendikası Şube Başkanı Yunus Özdemir ve Şube Başkan Yardımcıları Vali Murat Koca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette Eğitim-Bir-Sen Yönetimi eğitimle ilgili değerlendirme ve önerilerini Vali Kocaya iletti.


Şube Başkanı Yunus Özdemir, ilgi ve nezaketinden dolayı Vali Koca’ya teşekkür ederek eğitimle ilgili şubelerinin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi verdi. Özdemir: “İlimizin her bölgesindeki eğitim kurumlarını ziyaret ediyoruz, eğitim çalışanlarının sorunlarını ve isteklerini bizzat eğitimcilerden dinliyoruz. Bu sorunları zaman zaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileriyle paylaşıyoruz. Eğitime son derece duyarlı, eğitimin sorunlarını hassasiyetle ele alan sizler gibi bir valiye sahip olduğu için eğitim camiası ve ilimiz şanslıdır.” dedi.


Vali Murat Koca da ziyaretten dolayı şube yöneticilerine teşekkür ederek; eğitimin mesailerinin büyük bir kısmını aldığını, bu durumun da gayet normal ve gerekli olduğunu, eğitimin ülkenin geleceği için ihmal edilebilecek bir alan olmadığını  ifade etti.