1999 yılında açılan okullarının 12 yıllık eğitim öğretim sürecinde değişik başarılara imza attığını kaydeden Yıldırım, Ereğli yolu üzerine yapılan olan yeni okul binası  hakkında bilgi vererek; 13 bin metrekare kapalı alanda yapılacak yeni binada 31 dersliğin, drama, proje, laboratuvar, görsel sanatlar sınıflarının olacağını söyleyerek 4+4+4 eğitim sistemine hazır hale getirilmiş bir okulun inşa edileceğini söyledi.

Yıldırım Karaman’ın ulusaldaki pozisyonunun daha iyi yerlere gelebileceğini ifade ederken, “Marka değerlerimiz oldukça fazla ama bunları daha iyi yerlere getirmemiz için çaba göstermemiz gerekiyor, bunu eğitim anlamında Özel Gevher Hatun İlköğretim Okulu olarak son derece önemsiyor ve ülkemizin değişik illerindeki kaliteli liselere öğrenciler göndermeye çalışıyoruz” dedi.
Marka şehir olma yolunda birçok fırsatı elinde bulunduran Karaman’ın daha iyi yerlere gelebileceğini ifade eden Yıldırım, ‘’Türkiye’de tüketilen elmanın belki yarısı Karaman’dan temin ediliyor ama bunu çok fazla bilen yok’’ diye ekleyen Yıldırım, Karaman'ın ilerleyen günlerde markalaşan bir şehir olacağını ümit ettiğini belirtti.
Sitemizi günlük olarak takip ettiğini, tarafsız ve güncel olarak haberlerin sunulmasından dolayı çalışmalarımızı beğendiğini ekleyen Yıldırım ekibimize başarılar diledi. Bizlerde ziyaretinden dolayı Tanju Yıldırım’a şahsi ve okul olarak başarılarının devamını diliyoruz.