24 Şubat 2015 Salı günü saat:11.00’de Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde gerçekleştirilen imza törenine Enerya İşletme Müdürü Abdulkadir Kılıç ile Karaman Esnaf ve Sanatkarlar odaları Birliği yönetim kurulu Başkanı Bayram Uysal ve Esnaf odaları Başkanları katıldı.
Esnaf odaları Birliğine üye olan; bakkallar ve bayiiler odası, berberler ve kuaförler odası, esnaf ve sanatkarlar odası, elektronik-elektrik ve sıhhi tesisatçılar odası, fırıncılar, kahveciler, madeni tornacılar-kaynakçılar oto motor ve benzeri tamirciler odası, şoförler ve otomobilciler odası, tuhafiyeciler-aktariyeciler-züccaciyeciler ve hırdavatçılar odası, terziler-konfeksiyoncular-deri ürünleri dikim ve giyim aksesuarları odasına bağlı bütün üye iş yerleri kampanyadan faydalanabilecektir.

Esnaflar Elektrik Faturalarında Tasarruf Sağlayacak
Elektrik piyasasında yürürlüğe giren serbest tüketici limiti kanunu ile aylık elektrik kullanımı sayaç başına 373 kWsaat düzeyinde ve en az 130 TL üzerinde olan konut ve ticari işletmeler artık istedikleri elektrik sağlayıcı firmayı seçebiliyor. Karamanın doğal gaz dağıtımını da yapan enerya’dan elektrik alan müşteriler aynı ödeme noktasından elektrik ve doğalgaz faturalarını birlikte ödeyebilecek.
Abonelere elektrik enerya tarafından mevcut hat üzerinden verilecek, yeni bir hat çekilmesi veya inşaata gerek olmayacak. Hiçbir ek ücret ödemeden her ayın 5’ine kadar enerya’ya gelerek sözleşme imzalayan abonelere bir sonraki ayın 1’inden itibaren elektrik verilecek. Sözleşme imzalanmasından itibaren mevcuttaki sistem devam edecek olup, artık elektrik faturası enerya tarafından gönderilecek.

Kampanya ile ilgili bilgi almak isteyen esnaf odaları üyeleri 03382145777 ve 05533816116 numaraları telefonlardan satış temsilcimize başvurabilirler.