Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi daimi üyelerinden Ahmet Çabıtçı, "Temsili Askerlik Uygulaması'' kapsamında dualarla birliğine uğurlandı.
Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezimizin gönüllü üyelerinden Ahmet Çabıtçı, "Temsili Askerlik Uygulaması'' kapsamında, dualarla birliğine uğurlandı.

Temsili askerlik uygulamasına katılacak 20 yaşındaki Ahmet Çabıtçı uğurlama öncesinde çok duygulandığını belirterek, "Askerlik iyi bir şey. Hayalimde bir gün askerlik yapmak istiyordum. O da bugüne kısmet oldu. Sabah erkenden kalktım, abdest aldım, namaz kıldım. Allah'ın rahmeti, merhameti üzerimize olsun. Vatan için askere gidiyorum" dedi.

Bu mutlu gününde bir günlükte olsa askerlik yapacak olmanın verdiği heyecanla doyasıya eğlenen Çabıtçı'yı, Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi liderleri ve gönüllüleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Gönlünce eğlenen Çabıtçı daha sonra askeri araca binerek, birliğine gitmek için yola çıktı.