Karaman Özel Envar Koleji öğrencileri, Peygamber Efendimizin (sav) dünyayı teşrifleri ve “Örneğim Peygamberim” projesi vesilesiyle 30 Aralık 2015 Çarşamba akşamı Özel Envar Koleji Salonunda “Öğrencilerin Dilinden Mevlid-i Nebi” programıyla gönüllere hitap etti.
Program, Envar’lı bir Öğrenci ve Öğretmenin Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Özel Envar Koleji Müdürü Ali Doğan, Örneğim Peygamberim Projesini, Gecenin anlam ve önemini belirten bir konuşmayla katılımcılara hitap etti.
Programda Anaokulu ve 1. Sınıf Öğrencilerinin etkinlikleri yanında 30 kişilik Envar Korosu sahne alarak en sevilen ilahi ve marşları seslendirdi. Sinevizyon gösterimi, Naat dinletisi, hadis okumaları ve Peygamberime Mektup konulu yarışmada 1. alan mektup okumasıyla seyirciler manevi bir iklime doğru yolculuğa çıktı.
Gecenin sonuna doğru, Envar Kolejinde yapılan “Dart” Yarışması, 8 Milyar salavat kampanyasında en fazla salavat getiren öğrenciye ve Deneme sınavlarında 1. olan öğrencilere Madalya ve başarı sertifikaları takdim edildi.