Sektörün marka isimlerinden  EREDEM PARK Psta Cafe Restaurant Genel Müdürü Burak PUR yaptığı açılamada;‘’  Ramazan maneviyatını en iyi şekilde yaşayacağınız, lezzet ve damak tadıyla oruçlarınızı manevi hazza dönüşterecek olan restaurantımız, harika ortamıyla sizleri ağırlamaya hazır’’ dedi.

Ramazan ayı yaklaşırken, özellikle sektörün marka isimleri misafirlerini en iyi şekilde ağırlayacak ortamları ve menülerini belirlediler.

Ramazan ayı içinde oruçlarını mükemmel bir havada açmak isteyenler için, üzerlerine düşen tüm görevleri yerine getirdiklerini belirten EREDEM PARK Genel Müdürü Burak PUR; ‘’ bu ayın maneviyatını en iyi şekilde yansıtacak, misafirlerin yüzünü güldürecek bir ortam hazırladık,’’dedi.

PUR;''toplantı, grup ve şirket  yemekleri için vip salon, çocuklar için oyun alanı ve havadar bir teras kat gibi farklı kapasitelere sahip salonlarımız ile aynı anda 350-400 kişiye has hızlı ve sıcak yemek servisi ile misafirlerini ağırlamaya hazır. Çok yorucu ve zahmetli olan bu süreci ,misafirlermiz için çok güzel bir manevi ortama kavuşturabilmek için  çabalayacağız ‘’diye konuştu,