Karaman Belediyesi tarafından bu yıl daha da kapsamlı gerçekleştirilen iftar sofralarının akşamki bölümünde sosyal etkinlikler yer alıyor. Kale de düzenlenen konser ve gösterilerle vatandaşlarımız gecenin ilerleyen saatlerine kadar hoşça vakit geçiriyorlar. Birbirinden değerli sanatçıların programlarıyla şenlenen etkinliklerin 10. gecesinde Cumali Yıldız ilahi gurubu sahne aldı.


Bu Akşam ki Sanatçı Hasan Dursun

Karaman Kalesi’ndeki Ramazan etkinliklerinde, 19 Temmuz Cuma günü ünlü sanatçı Hasan Dursun sahne alacak. Bu güne kadar 19 albüm çıkaran ünlü sanatçı, sevilen eserlerini seslendirecek. Program bu akşam saat 22.30’da başlayacak.

İftar Sofrası Hürriyet Mahallesi’nde

İki gün aralıklarla ve Karaman’daki tüm mahalleleri kapsayacak şekilde düzenlenen geleneksel İftar Sofrası, bugün (19 Temmuz Cuma) Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Makbule Orman İlköğretim Okulu bahçesine kurulacak. Hürriyet, Şeyh Edebali, Taptuk Emre ve Mümine Hatun Mahallelerini kapsayacak şekilde düzenlenen iftar programına tüm vatandaşlarımız davet edildi.

Hafta Sonuda Etkinlikler Tüm Hızıyla Sürüyor

Ramazan ayının ilk gününden itibaren büyük bir coşkuyla devam eden Karaman Kalesi’ndeki Ramazan etkinlikleri, Cumartesi ve Pazar günü de çok güzel programlarla vatandaşlarımızın karşısında olacak.

Sözün Ustası ile Şiir Tadında Sohbet

Ramazan programlarının merkezi olan Karaman Kalesi’ne, 20 Temmuz Cumartesi günü ünlü yazar ve tiyatrocu Engin Noyan konuk olacak. Şiir tadında gerçekleştireceği hoş sohbet ile izleyenleri mest edecek sanatçı, İslam’da Ramazan ayının önemini kendi üslubuyla anlatacak.

Pazar Akşamı Tasavvuf Gecesi

Karaman Kalesi’ndeki Ramazan akşamları 21 Temmuz Pazar günü de tasavvuf konseri ile sürecek. Konya Tasavvuf Musikisi ekibi, gece boyunca tasavvuf müziğinden örnekler sergileyecek.