Karaman İl Mütfülüğü personeline yönelik eğitim kurslarından ezanı güzel okuma kursu tamamlandı.

Müftülükten yapılan açıklamada;''İl Müftülüğümüzün daha iyi hizmet vermek amacıyla personeline yönelik yaptığı Hizmet İçi Eğitim Kursları tamamlandı. Ezanı Güzel Okuma, Yüz yüze Vaaz, Kur’an’ı Kerimi Güzel Okuma gibi birçok kurs düzenleyen Müftülüğümüz, bu vesile ile personelin eğitimini artırmayı amaçlıyor. 05 Kasım - 29 Aralık 2012 tarihleri arasında Zenbilli Ali Efendi Kur’an Kursunda düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Hizmet İçi Eğitim Kursu’na katılan ve başarılı olan personelimize, Müftülüğümüze bağlı Hisar Kur’an Kursunda düzenlenen törenle sertifikaları verildi.
Sertifika törenine, ilimize gelerek Ezanı Güzel Okuma Kursunu veren İstanbul Süleymaniye Cami Baş Müezzin Kayyımı Mehmet Koçyiğit, İl Müftümüz Nuri Değirmenci, Müftü Yardımcısı Ziyaeddin Kırboğa, Vaiz Murat Eroğlu, Hisar Kur’an Kursu Dernek Başkanı Ahmet Eraslan, Müftülük Personeli ile Din görevlileri ve kurs gören 25 din görevlisi katıldı.
Sertifika töreninde konuşan İl Müftüsü Nuri Değirmenci, bu tür kursları düzenlemekle personelin eğitim düzeyini artırmayı hedeflediklerini belirterek, kurslara ev sahipliği yapan kurs yöneticilerine ve kursiyerlere ve teşekkür etti.''denildi.