Mümine Hatun Hanımlar Lokalinde düzenlenen tanışma toplantısına Türedi ile birlikte Ak Parti ve CHP’den Milletvekili Aday Adayları da katıldı.

Gençlik Meclisi Başkanı Erdi Doğay ve üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Aday Adayları kendilerini tanıtarak, Gençlik Meclisi bireylerine siyaset ve hizmet noktasında bakış açılarını dile getirdi.


“TOPLUMU KUCAKLAMAK”


Seçim çalışmalarını hızlandıran ve gençlere tavsiyelerde bulunan Ak Parti Karaman Milletvekili Aday Adayı Fatih Türedi, Milletvekilliği olma yolunda böyle bir talebinin 20’li yaşlarda aklına bile gelmediğini anımsatarak, “Siyasete genç yıllarımızda başladık. Gönül verdiğimiz partide sokaklara bayrak asar direkleri gelinlik gibi süslerdik. Ama o yıllarda sizin yaşlarınızda iken hiç aklıma şimdiki gibi siyasette daha etkili hizmet etmek için Milletvekilliği için aday adaylığı gibi bir düşüncem olmamıştı. Yani şunu ifade etmeye çalışıyorum. Sizler bugün bizi dinliyorsunuz. Gençler siyasetin neresinde yer almalı onu anlamaya çalışıyorsunuz. Bir gün sizlerde siyasete girerek hizmet edebilmek için bizim gibi düşünce ve talepleriniz olabilir. Siyasette yer almak ve toplumu bu yönde kucaklayarak hizmet edebilme sevdası elbette bizim önceliğimizdir. Siz gençlerin de eğitim başta olmak üzere, her türlü sağlık, güvenlik ve sosyal beklentilerinizde kaçınılmazdır. Bu vesile ile bizleri bu toplantıda buluşturduğunuz için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.”dedi


Düzenlenen tanışma toplantısı, yapılan konuşmaların ardından partilerden aday adaylarına Gençlik Meclisi üyelerince takılan rozet töreni ve günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi. Toplantıya katılan aday adayları daha sonra birbirlerine başarılar diledi.