Necati Şenok Sanat Atölyesi'nde 13 Ekim 2012 tarihinde başlayacak olan derslere kayıt için son tarihin 12 Ekim Cuma günü olduğu bildirildi.

Profesyonel fotoğrafçılığın dünyasına adım atmaya ne dersiniz?
En özel kareleri ölümsüzleştireceğiniz bu teknik eğitimle kendinizi geliştirme fırsatı bulacaksınız!

 Necati Şenok Sanat Atölyesi'nde yepyeni bir hobiyle tanışmanız için 1 aylık profosyonel fotoğrafçılık dersleri başlayacak.

Derslerin içeriği olarak yetkililerin açıklamasında;''Temel Fotoğrafçılık Eğitimi; fotoğrafa ilgisi olan, ancak fotoğraf teknikleri konusunda bilgi sahibi olmadığını, çektiği fotoğrafların yeterli kalite ve etkileyicilikte olmadığını düşünenler için keyifli bir program. Eğitim sonrasında fotoğraf okumayı, görmenin bakmaktan farklı olduğunu, fotoğraf makinesinin teknik yapısını öğrenecek, gördüklerinizi doğru kadrajlayabilecek ve son olarak fotoğrafı işleme teknikleri ile fotoğraflarınızı etkileyici bir şekilde sunabileceksiniz. 
Eğitim, başlangıç seviyesindeki fotoğrafçılara hitap etmekle birlikte, profesyonelleşmek isteyen amatör fotoğrafçılar için de önemli bilgiler içermektedir. Eğitim, dijital çekim yapan her tip fotoğraf makinesine sahip amatörlere hitap ettiği gibi, SLR fotoğraf makinesine sahip kullanıcılar için özellikle detaylandırılmıştır.
Eğitim, teorik bilgileri olabildiğince özetleyerek pratik ağırlıklı bir program sunulacaktır. Eğitim sonunda, hava şartlarının uygun olduğu  günler belirlenerek, fotoğraf gezileri ile birlikte pratik sağlanacaktır,''denildi.

Derslerin hafta sonu cumartesi, pazar günleri akşam 20.00 ila 22.00 arasında yapılacağı bildirildi.