Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’ı ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karaman Şube Başkanı Behiç Baş ve dernek üyeleri  Başkan Çalışkan’a dernek adına plaket sundu ve rozet taktı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çalışkan, vatanın bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğünü korumak için canları pahasına bu uğurda şehit olmayı göze alan, unutulmaz hizmetleriyle örnek aldıkları gazilerin, milletin gönlünde sonsuza kadar özel bir yere sahip olacağını söyledi.

Bu topraklar üzerinde vatandaşların hür ve bağımsız yaşaması için canlarını ortaya koyan şehit aileleri ve gazilerin bir kenara bırakılmasının mümkün olmadığını belirten Çalışkan, "Vatan için canını vermiş şehitlerimiz ve kanlarını dökmüş her gaziye minnet borçluyuz. Vatanseverlikleri ile her biri ayrı kahramanlık timsali olan gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek hepimizin toplumsal ve insani görevidir" şeklinde konuştu.

Gaziler Derneği Behiç Baş da, maddi ve manevi olarak her zaman kendilerine destek veren Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan’a teşekkür etti.