Meram Belediyesi ve Meram Kent Konseyi Başkanı Dr.Serdar Kalaycı ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Şeyma Dahancı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Gençlik Meclisi Buluşması'na Karaman Kent Konseyi Gençlik Meclisi adına Gençlik Meclisi Başkanı Emre Yılmaz ve Gençlik Meclisi Genel Sekreteri Fatma Girgeç katıldı.



Türkiye Kent Konseyleri Birliği Başkanı Zeynep Arıkan ideali olmayan, günlük yaşayan, kendiyle çelişen bir gencin ülkesini muasır medeniyet seviyesine taşıyamayacağını söyledi.



Karaman Gençlik Meclisi Başkanı Yılmaz, ''Türkiye geneli yapılan bu organizasyonun bütün gençlik meclislerine fayda katacağını ve oluşan sorunların çözüm yolunda ilerlemesini sağlayacağını belirterek, “Karaman Gençlik Meclisi olarak ekibimiz giderek büyümeye devam ediyor ve gelin hep beraber Karaman için daha faydalı organizasyonlara adım atıp organizasyonları beraber yürütelim'' dedi. Ayrıca Gençlik Meclisleri buluşması organizasyonunu düzenleyen Konya Meram Belediye Başkanı ve Meram Kent Konseyi Gençlik Meclisi ekibine teşekkür etti. Bizim Katılımımızı sağlayan, her zaman destekçimiz olan Karaman Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu'ya, Kent Konseyi Başkanımız İbrahim Aköz ve Kadın Meclisi Başkanımız Hilal Uğurlu'ya teşekkür ettiğini ayrıca belirtti.
İstanbul otele gelen eve gelen bayanların adresleri tıkla >>> | | olgun mature cepte mobil filmler için tıkla >>> | yerli türkçe altyazılı amatör videolar için tıkla >>>> |