Karaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerine devam eden Yeni Gençlik Merkezi binasında oluşturulan kütüphane “Gelin Kütüphanemizi Kitaplarla Donatalım” kampanyası ilegençlerle buluşmayı bekliyor.

Kitaplar bilgiye en kolay şekilde ulaşma imkânını bize veren çok önemli kaynaklar olduğunu belirten Spor İl Müdürü Hayati Kısacık,” Aklımızdan çıkarmamamız gereken, kitaba sadece kapılarımızı değil, gönüllerimizi açmamız ve dost olmamızdır. Kitaplar bizi istediğimiz güzelliklere, zenginliklere ulaştırır. Bizlerde bu amaç doğrultusunda Karaman’da yaşayan genç arkadaşlarımız bilgiye ve sevgiye daha çabuk ulaşmaları için böyle bir çalışma başlattık” ifadelerini kullandı.

Kütüphaneler de bu altın değerindeki kitapların bir arada bulunduğu hazinelerdir.“Kütüphaneler kültür evleridir.”Tüm gelişmiş, kalkınmış, sosyalleşmiş ülkeler kitap okurken, dünya kitap okuyorken biz ne yapıyoruz?

Gelin hep birlikte kütüphanemizi kitaplarla donatalım. Çocuklarımızı, gençlerimizi kitaplarla tanıştıralım. Beyinlerimizi ve gönüllerimizi kitaplarla geliştirelim, zenginleştirelim, onlarla yolumuz açılsın ufkumuz, gönlümüz zenginleşsin.

Gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapıldığı düşüncesiyle, KaramanGençlikHizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezleri olarak yeni binamızda siz gençlerimize sağladığımız kütüphanemiz için sizlerinde desteğine ihtiyacımız var. Gelin hep birlikte kütüphanemizi zenginleştirelim.