Grand Karaman Otel yetkilileri ile Karaman'da ki basın mensuplarıi ile kahvaltıda bir araya geldi. 

Otel yetkilileri Ramazan etkinliklerinde Karamanlılara özel hazırlıklar yaptıklarını, en iyi nasıl hizmet verebilme telaşında olduklarını kaydederken, eski Ramazan özlemini giderecek her türlü çalışmayı düşündüklerini eklediler.

Grand Karaman Oteli Genel Müdürü İbrahim Kaynak, bu yıl Ramazan Ayında otellerinde Osmanlı Mutfağını en iyi şekilde yansıtılacağını, Ramazan Ayı boyunca hem iftarda, hem sahurda Osmanlı mutfağından nadide ve özel yemekleri misafilerine sunacaklarını söyledi.

Kaynak açıklamasının devamında'';Ramazan ayında karaman halkı için yeni ve farklı şeyler yapmaya çalışacağız ve bunlarla alakalı size bilgi vermek istiyoruz. Otelimiz bildiğiniz gibi yaklaşık 7 aylık bir otel ve Karaman ili için ciddi hizmetler veriyor ve biz çeşitli aktiviteler yapıyoruz, bunlardan birisi de Ramazan aktivitesi. Bunun hakkında size bilgi vermek istiyoruz, Ramazan ayında 30 gün boyunca Karaman halkını burada ağırlayacağız, bu aktiviteler içinde otelimizin yeni açılan kır bahçesinde açık büfe iftar yemeği de olacak. Aynı zamanda otelimizin diğer bahçesinde ise sahura kadar kafe hizmeti vereceğiz, misafirlerimizin iftardan sonra çay, kahve, nargile içebileceği, tatlılar yiyebileceği bir alan oluşturacağız,''dedi.

''Ek olarak aşağıda bulunan SPA Merkezinden halkımızın yararlanması için orada da çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz'' diyen İbrahim Kaynak, tek amacımız Karaman halkına en iyi hizmeti vermek'' diyerek ekledi.

Kaynak;''Mesela Ramazan ayı içerisinde her gün canlı tasavvuf müziği yapacağız aynı zamanda çocukları eğlendirmek için Hacıvat Karagöz gibi eski değerlerimizi kullanacağız, hafta sonları Semazen gösterilerimiz olacak, burada farklı bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, bu sene Osmanlı mutfağı odaklı çalışacağız, Karaman yemeklerine odaklanacağız, bu şekilde misafirlerimize karamanı tanıtmış olacağız. Biz bu sektörde 7 ay gibi kısa bir sürede Karaman'da ciddi bir yere geldik, bizim hedeflerimiz daha da büyük ve bu hedefleri gerçekleştirmek için çeşitli planlarımız var. Mesela, 10. kata yaptığımız 450 metrekarelik bir "Roof Restourant" eylül başında hizmete girecek. Bu restourant yılın 12 ayı hizmette olacak ve gelen misafirlerimiz hem Karadağ'ı, hem Karaman'ı net bir şekilde izleme fırsatı bulacaksınız ve şu anda Karamanda gerekli olan konaklama harici, kongre salonu hizmeti olmadığından dolayı bu yönde yatırımlar planlıyoruz. Biz Karaman için turizm alanında elimizden gelen ne varsa fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz, çünkü Karaman bundan sonra ki 5 yıl içerisinde çok iyi yerlere gelecek, daha iyi yerlerde olacak.

Biz buna inanıyoruz ve inandığımız için bu pastadan payımızı fazlasıyla almak için turizm alanında gerekli hazırlıkları yapmaya başladık''diye de ekledi.

Konuşmadan sonra Kaynak ''burada bulunan basın mensuplarının hepsine teker teker teşekkür ediyorum,''dedi.